Akif BACAKLIOĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

Akif BACAKLIOĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

1974 yılında Aydın/Bozdoğan’ da doğdu. İlkokulu Bozdoğan’da; ortaokulu Sarayköy Sığma Ortaokulunda;  liseyi ise Aydın Anadolu Lisesinde okudu. 1995 yılında Çukurova Üniversitesi/ Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu ve aynı yıl Esenyurt İbrahim Özaydın İlköğretim okulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 2013 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi /Eğitim Bilimleri / Eğitim Yönetimi Denetimi, Planlaması ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisansını tamamladı.

İlçemiz Binkılıç İlköğretim Okulu, 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu ve Prof. Dr. Fuat Sezgin İlk/ Ortaokullarında  Müdür yardımcısı olarak;

İlçemiz Binkılıç İlköğretim Okulu, Gazi İlkokulu, Kabakça İlk/Ortaokulu ve Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk/Ortaokullarında Okul Müdürü olarak görev yaptı.

Başarılı çalışmaları nedeniyle; 4 kez Milli Eğitim Bakanlığı, 3 kez İstanbul Valiliği, 10 kez Çatalca Kaymakamlığı tarafından ödüllendirildi.

Hazırladığı ve Kabul edilen Projesi: Etkili Okuldaki Okul Kültürünün İncelenmesi, Kaliteli Eğitim, İyi Bir Gelecek.

06/09/2021 tarihinden itibaren okulumuz Ferhatpaşa İlkokulunda okul müdürü olarak çalışmaya başladı. Akif BACAKLIOĞLU; Evli ve 3 çocuk babasıdır.