Ferhatpaşa İlkokulu

Vizyon: “Öğrencilerimize vereceğimiz bilgi ve eğitim ile üstün nitelikli ve başarılı insanlar olarak hayata ve üst öğrenim kurumlarına hazırlayan, çevresinde örnek ve aranan bir eğitim kurumu olmaktır”.

Misyon: Öğrencilerimizi; •Saygı, sevgi ve hoşgörülü, •Çevrelerinde her yönden örnek gösterilen, •Ömür boyu aktif öğrenen, •Bilim ve kültür mirasımıza katkı sağlayan, •Çağdaş ve en modern eğitimin gereklerini uygulayarak, •Yeniliklere ve değişimlere açık, •Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak; hayata ve orta öğretime hazırlamaktır.

Başarılar: Okulumuz her yönüyle çevrenin örnek ve başarılı bir okuludur.

Saatler: 08:50 - 12:15 ÖĞLEN ARASI 13:05 - 14:40
Isınma: DOĞALGAZ-KALORİFER
Yabancı Dil: 2., 3. VE 4.SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİ OKUTULMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler: GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI FİZİKSEL ETKİNLİKLER SATRANÇ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ferhatpasailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ferhatpaşa Mah. Atatürk Cad. No31 ÇATALCA/İSTANBUL

Öğretim Şekli :TAM GÜN ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - FERHATPAŞA MAH. ATATÜRK CAD. NO:31 ÇATALCA/İSTANBUL

Adres - Ferhatpaşa Mah. Atatürk Cad. No31 ÇATALCA/İSTANBUL

Ulaşım YENİBOSNA METRO DURAĞINDAN KALKAN VE E-5 ÜZERİNDEN YOLCULUK EDEN 401 NUMARALI ÇATALCA, 403 NUMARALI ÇİFTLİKKÖY VE 404 NUMARALI YALIKÖY-KARACAKÖY HALK OTOBÜSLERİ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. ÇEVRE KÖYLERDEN İSE DOLMUŞLAR VE MİNİBÜSLER İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 55 km, Çatalca ilçe merkezinde bir okuldur.